Eigen opinie, In de kijker, Ondernemers

Inspiring People

To be inspired is great, to inspire is incredible


Deze uitspraak draag ik al een tijdje met me mee. Op mijn website ‘People Transformation’ is deze terug te vinden, mijn kids hebben deze quote vorig jaar op mijn gsm hoesje gezet … maar de voorbije dagen heb ik deze slogan ook heel intensief beleefd …samen met 72hoursReload of beter gezegd samen met een groep heel straffe madammen en dat dan nog wel in het prachtige Lapland.

Zoveel inspirerende verhalen gehoord … zoveel motivatie gevonden … en wanneer je dan bij het afscheid hoort dat je ook een inspiratie was voor anderen … waaaauuuuwww … dat is een geweldig gevoel.


Maar wat maakt nu dat iemand mij echt inspireert …

  • Authenticiteit … wanneer iemand een verhaal vertelt, voel je gewoon wanneer de beleving komt vanuit een diepliggende ‘belief’ en motivatie.  
  • Leadership en natuurlijk ook self-leadership: Zoals Julie (Brown) dat zo mooi vertelde … het gaat niet om het doel, maar hoe we omgaan met ‘Sastrugi’ op onze weg.
  • Kwetsbaarheid: de kwetsbaarheid in de verhalen maken dat ze zoveel sterker zijn. We zijn allemaal mensen en we maken allemaal fouten, maar hoe je er mee omgaat … daar maak je het verschil. Daar ligt echte connectie.

Inspiratie begon bij aankomst in Zaventem en zelf op het vliegtuig op onze terugweg, heb ik gesprekken gehad die ik nog lang met me zal meedragen – bedankt allemaal – mijn inspiratie batterijen zijn weer fully reloaded.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s