In de kijker

Gratis coaching voor zorgverleners uit de eerste lijn – onze HEROES

www.coachingforheroes.be

Omdat we weten dat jullie tot het uiterste gaan, willen we er zijn voor jullie, met een luisterend oor.

“Je staat in de frontlinie van de corona-crisis. Omdat dit een marathon is en geen sprint, heb je er alle belang bij om ook voor jezelf te zorgen. Heb je nood aan een luisterend oor, dan kan je bij ons terecht. Naast een luisterend oor, staan we klaar met een reeks tips om jezelf fit en gezond te houden.
Wat jullie doen is nl. topsport, zowel fysiek, mentaal als emotioneel. Je kan via dit platform een gratis gesprek plannen met een van de professionele coaches van het Coaching for Heroes team. We doen ons uiterste best om 24/7 beschikbaar te zijn.”


Met Coaching for Heroes voorzien we een schaalbaar netwerk van ervaren coaches en een bijhorend platform dat naargelang de nood ingezet kan worden ter ondersteuning van organisaties die onder hoge druk komen te staan door de ene of de andere crisis.


Ken jij iemand die in de zorgsector werkt, aarzel niet om dit initiatief te delen. Op de hoogte zijn van deze ondersteuning is een eerste stap … de keuze om er beroep op te doen blijft van de persoon zelf … nu, later of ook niet.


Alvast bedankt voor jullie bijdrage in de verspreiding van de informatie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s