Eigen opinie, In de kijker, Wist je dat ...

Blijf niet zitten met je loopbaanvragen … neem het roer in eigen handen

Heel wat mensen stellen zich vragen bij hun loopbaan. En de laatste maanden is dat alleen maar toegenomen. Je hoeft de antwoorden niet alleen te zoeken. Loopbaanbegeleiding of coaching kan je hierin op weg helpen.

Waarom zou je voor coaching kiezen?

Een coach biedt een klankbord om je gedachte, gevoelens, je bezorgdheden maar ook je ambities eens luidop te zeggen. Op deze manier kan je een beter beeld krijgen over wat er echt speelt en nieuwe inzichten opdoen zodat je verder kan.
Je kan je eigen overtuigingen eens onder de loep nemen bij iemand die geen deel uitmaakt van jouw directe omgeving, en bovendien de expertise heeft om met dergelijk vragen om te gaan.

Hoe kan je dit doen?

  • Je kan dit doen door op zoek te gaan naar een loopbaancoach die bij jou past. Misschien ken je wel iemand in jouw netwerk. Als de connectie er is, … ga er dan voor.
  • Als jij een bepaald criterium belangrijk vindt (bv Ik wil een coach die zelf ook leidinggevende is geweest of nog steeds is), neem deze voorwaarde dan mee bij het maken van je keuze.
  • Wat veel mensen niet weten is dat je subsidies kunt aanvragen – als werknemer maar ook als zelfstandige en ondernemer. Als je deze weg zou kiezen, dan moet de coach waar je mee wilt samenwerken, aangesloten zijn bij een erkend loopbaancentrum. Ikzelf werk hiervoor samen met Arcturus.

Wat moet je doen?

  • Neem contact op met een loopbaancoach en vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Op deze manier kan je zien of er een goede match is: qua inhoud en persoonlijkheid.
  • Op welke manier kan je deze cheques aanvragen. Meer informatie hierover op de website van Human Centric Solutions/ Coaching of rechtstreeks op de website van Arcturus. Hieronder kan je eveneens de Folder en Flyer met de nodige informatie downloaden.

Als je twijfels hebt en niet zeker weet of dit wel iets voor jou is,
aarzel niet om een vrijblijvend kennismakingsgesprek te vragen.
Durf te vragen … je hoeft dit niet alleen op te lossen.


Maak kennis met Arcturus als loopbaancentrum

Arcturus begeleidt mensen, teams en organi­saties in hun groei. Zowel in persoonlijke als in bedrijfscontext verstrekken we opleidingen, loop­baanbegeleiding en coaching. We leggen daarbij de nadruk op openheid, dialoog en de menselijke factor. Door mensen bewust te maken van zichzelf, hun gedrag, emoties en verlangens, helpen we hen op weg naar meer zingeving, kwaliteit en resultaat in hun leven en werk. Als pionier en gevestigde waarde zijn wij trots op meer dan 35 jaar experise.

Arcturus staat voor: ‘ DEVELOP’ – ‘CONNECT’ – ‘LEAD’.

Ontwikkel jezelf, krijg inzicht en blijf groeien. Verbind je via een effectieve communicatie met anderen en leid zowel jezelf als de ander naar een betekenisvol doel.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s