Insights Discovery Profiel

Om een voorbeeld rapport in te kijken, gelieve contact op te nemen

 

Stap 1: Online vragenlijst
<thuis – op je eigen tempo>

De voorkeurskleuren van Insights Discovery worden gemeten door een gemakkelijk in te vullen online vragenlijst. Zo ontstaat een persoonlijk profiel dat helemaal over jou gaat en laat zien waar jouw kwaliteiten en ontwikkelingspunten liggen.

Stap 2: Opmaken van een rapport die je persoonlijk profiel weergeeft.
<opgemaakt door Insight Discovery analist>

Ieder profiel bevat een basishoofdstuk waarin de volgende punten aan bod komen: persoonlijke stijl en aanpak; belangrijkste sterke en zwakke punten; waarde voor het team; communicatiestijl; mogelijke blinde vlekken; tegenovergestelde type en suggesties voor verdere ontwikkeling.
Optioneel kan dit basishoofdstuk ook uitgebreid worden met thema’s zoals ‘Management’; ‘Effectieve verkoop’ en ‘Persoonlijke ontwikkeling’.

 

Stap 3: Bespreken van je profiel
<samen met Insight Discovery analist>

Inzicht in je eigen gedragsstijl en die van anderen helpt je om de effectiviteit van je interactie te vergroten. Dus we nemen in deze stap de tijd om de verschillende elementen van het rapport door te spreken.

De vorm waarop we dit bespreken wordt in overleg overeenkomen: 121 gesprek; in team; in workshop vorm; …

Hier kunnen ook werkgebieden of nieuwe doelen worden geïdentificeerd, waar nadien op individuele basis of onder begeleiding van een coach verder kan aangewerkt worden.