Gratis: Personal Values Assessment (PVA)

Wat zijn waarden?

 • Waarden zijn de energie drijfveren van onze ambities en intenties.
 • Onze waarden weerspiegelen wat belangrijk voor ons is. Ze zijn een afkorting voor het beschrijven van onze individuele en collectieve motivaties. Samen met overtuigingen zijn ze de oorzakelijke factoren die onze besluitvorming sturen.

Wie je bent, wat je dierbaar is, wat je dwarszit en wat ten grondslag ligt aan je beslissingen, hangt allemaal samen met je waarden.

De waarden die voor u van belang zijn een weerspiegeling van uw huidige behoeften en uw onvervulde behoeften uit het verleden. Sommige van onze waarden veranderen van prioriteit wanneer we door de verschillende stadia van psychologische ontwikkeling gaan; andere waarden blijven hetzelfde. Waarden kunnen positief of potentieel beperkend zijn (op basis van angst).

Persoonlijk meesterschap houdt in dat je je beperkende waarden en overtuigingen loslaat en ze vervangt door positieve waarden en overtuigingen. Om je potentieel beperkende waarden los te laten, moet je leren hoe je je op angst gebaseerde overtuigingen kunt managen, beheersen of elimineren.

Wil jij meer weten over jouw persoonlijke waarden:
Gratis Personal Values Assessment

Het is natuurlijk volledig vrijblijvend en aan jullie de keuze om dit assessment in te vullen. Je hoeft de resultaten achteraf niet delen.

 1. De tool kan je terugvinden via de volgende link: Personal Values Assessment
 2. Het assessment duurt max 5-10 minuten.
 3. Na het invullen van het assessment, krijg je een persoonlijk rapport in je mailbox (wachttijd = ongeveer 10minuten)
  1. Dit rapport omvat een korte theoretisch uitleg over de methode
  2. Jouw persoonlijke resultaten
  3. Een paar korte maar interessante oefeningen die je meer inzichten zal geven

Wil je achteraf je resultaten toch bespreken of wil je meer weten over de andere tools van Barrett Values Centre, aarzel niet om contact op te nemen.
Ik sta je met veel plezier te woord.