In de kijker

Omdat we willen dat iedereen zich OK voelt (met steun van Vivium en P&V)

Het zijn rare tijden. En die doen wat met een mens. Daarom is het belangrijker dan ooit om aan je mentale weerbaarheid (en die van je gezin of dierbaren) te werken. Deze online interventie kan je helpen om je kalmer te voelen en te blijven functioneren. Het is een wetenschappelijk onderbouwd stappenplan van ongeveer vijfenveertig minuten. Je kan het alleen doorlopen of met je huisgenoten.

Initiatief van Huis Voor Veerkracht (Elke Van Hoof)


Omdat we willen dat iedereen zich OK voelt: www.iedereenok.be

Waarom Huis voor Veerkracht dit doet?

Corona maakt ons onrustig. Logisch, want we zitten op elkaars lip, ervaren onzekerheid en voelen ons machteloos. Om ervoor te zorgen dat iedereen kan blijven functioneren, biedt het Huis voor Veerkracht eerstelijnsondersteuning in de vorm van een interventie.

Wat mag je verwachten?

Als je de interventie wilt volgen, mag je je aan de volgende stappen verwachten:

Inleidende video (+/- 10 minuten);
Vragenlijst die je mentale toestand checkt (+/- 10 minuten);
Voorbereiding stappenplan en ruimte (+/- 15 minuten);
Video met interventie zelf (+/- 45 minuten);
Opnieuw een vragenlijst (+/- 10 minuten).

Alle stappen samen nemen ongeveer anderhalf uur tijd in beslag. Vind je dat te lang, dan kan je de stappen eventueel spreiden over verschillende dagen.

Ga naar de interventie: https://www.iedereenok.be/voor-je-van-start-gaat


Logos pv vivium

Deze website kwam tot stand met de steun van Vivium en P&V. Zij maken deel uit van een Belgische coöperatieve verzekeringsgroep en dragen waarden als solidariteit, samenwerking en nabijheid hoog in het vaandel. Ze zijn sterk betrokken bij alle aspecten van het maatschappelijke leven en zetten vanuit hun missie al jaren in op preventie, waaronder ook jouw psychisch welzijn. Daarom steunen ze dit platform, het kan jou en je dierbaren helpen om beter om te gaan met stress in moeilijke tijden en rust en evenwicht te vinden.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s